COVID-19

داده های تحقیقاتی در مورد ویروس کرونا (covid-19 ) در تاش لب

covid-19

در حال حاضر بسیاری از افراد به ویروس کرونا (covid-19) آلوده شده اند و تعداد ابتلا افراد همچنان در حال افزایش است. علاوه بر اقدامات فعلی علیه انتشار ویروس ، درجه حرارت بالاتر و رطوبت هوا اضافی در اتاق ها می تواند خطر شیوع ویروس را کاهش دهد.
داده های تحقیقاتی در مورد ویروس کرونا (covid-19 )فعلی در ترکیب با نتایج SARS و اپیدمی MERS  بینشی جدید و جالب در مورد شرایط افزایش انتقال ویروس ارائه می دهد. اثرات رطوبت هوا و دما از نزدیک مورد بررسی قرار گرفت.

 

آیا رطوبت زیاد می تواند انتشار ویروس کرونا را کاهش دهد؟

دکتر والتر هوگنوبلر ، پزشک FMH ، و دکتر استفانی تیلور ، دانشکده پزشکی هاروارد ، مشاوران پزشکی گروه Condair ، توضیح دادند: “میزان انتقال از انسان به انسان تحت تأثیر شرایط داخلی است.” نتایج مطالعه نشان می دهد که رطوبت کم و دمای بسیار پایین ویروس ها را قادر می سازد برای مدت طولانی بر روی سطوح و در هوا زنده بمانند. ویروس همچنین در دمای متوسط ​​20 تا 30 درجه سانتیگراد به مدت طولانی زنده بود ،اما فقط در ارتباط با رطوبت هوا کم ،دمای بسیار بالای بیش از 30 درجه سانتیگراد ویروس کرونا (covid-19 ) را غیرفعال می کند.

داده های تحقیقاتی در مورد ویروس کرونا (covid-19 )

مرحله 1: دما و رطوبت هوا را تعیین کنید 

شما نمی توانید خود آب و هوا را تحت تأثیر قرار دهید. با این وجود می توانید از یک فضای مطلوب، اتاق اطمینان حاصل کنید: می توانید به طور جداگانه عوامل تعیین کننده ، دما و رطوبت را کنترل کنید.می توانید دما را با دماسنج اندازه گیری کنید. دامنه دمایی که برای انسان دلپذیراست بین 20 تا 23 درجه سانتی گراد است. دمای اتاق به شدت بالا ، ارگانیسم را به طور دائم استرس می دهد. بنابراین توصیه می شود رطوبت را افزایش دهید تا خطر ابتلا به عفونت در ساختمان ها کاهش یابد.

داده های تحقیقاتی در مورد ویروس کرونا (covid-19 )

با ما در ادامه مطلب همراه باشید

نویسنده مطلب شرکت تفا آلمان

نوشته های مشابه